Dimljen sir s papriko in poprom
Okusna kombinacija prekajene arome in pikantnega okusa z dodatki česna, paprike in popra. Nežen in blag okus osnovnega sira med izdelavo obogatimo z mešanico popra, paprike in česna, ki siru doda nekoliko močnejši okus. Postopek dimljenja pusti na skorji izrazito oranžno-rjavo barvo ter ustvari prijetno prekajeno aromo.
Čas zorenja: 6-8 tednov
Namig za uporabo: Rahlo pikanten okus mešanice popra, paprike in česna lepo začini pečeno belo meso ter mu doda prijetno prekajeno aromo, s katero obogati tudi različne domače hamburgerje, pice in sendviče. V kombinaciji s svežo papriko, olivami in belim kruhom dimljeni sir z dodatki izrazi prav vse svoje okuse.
Pakiranje:
En kos cca. 450g
Cena na kilogram 18,50 €
Hranilne vrednosti
Povprečna hranila vrednost na 100g:
Energijska vrednost 1448kJ/346kcal
Maščobe 27.3g od tega nenasičene maščobe 18.3g
Ogljikovi hidrati <1g od tega sladkorji <1g,
Beljakovine 24.9g
Sol 1.3g