Hišne krvavice

3,75

Sveže hišne krvavice

Pakirano en kos, cca. 400g

Hišne krvavice

Hišne krvavice so izdelane po tradicionalnem receptu in sicer iz svinjske glavine, pljuč, slanine, riža, ješprenja, krvi, čebule, mete in soli. Polnimo jih v svinjska čreva, ritnike.

Sestavine:

Svinjsko meso, slanina, čebula, kri, sol, meta, majaron.

Izdelek ne vsebuje nitritov .

Barjene mesnine

Pakiranje:

En kos, cca. 400g

Cena na kg 8,90 €

Priprava:

Krvavice pečemo v ponvi, ki smo ji dodali maščobo. Pečemo jo čim počasneje v delno pokriti posodi vsaj 30 minut ali v pečici na dobro naoljenem pekaču 1 uro pri 160 stopinjah. Zadnjih 10 minut lahko temperaturo v pečici povečamo za 20 stopinj, da dobimo zapečeno skorjo.

Rok uporabe 6 dni.
Call Now Button Scroll to Top