Odličen mesni namaz, ki ne sme manjkati na praznični mizi
Tatarski biftek
- Obrok: Kosilo ali večerja
- Čas priprave: 10 min
- Čas kuhanja: 0 min
- Skupen čas: 10 min
Sestavine
1 kg govejega stegna ali fileja
15 g soli
7 kaper
2 čilija
3 inčuni
2 velike žlice majoneze
3 ščepce popra
5 ščepcev pekoče paprike
¼ čebule
2 stroka česna
Recept
Recept za tatarski biftek:
Vse sestavine dobro sesekljamo z paličnim mešalnikom da dobimo gladko zmes. Dodamo govejem mesu in dobro premešamo z roko. Tatarski biftek oblikujemo na pladenj.
Ob tatarcu ponudimo popečen kruh, domače maslo, mlado čebulo in vložene vrtnine.
Vabimo vas okusit kvalitetno meso in odličen okus tatarca mesarstva Perešuti.