Dimljene mesnine

Prikaz vseh 7 rezultatov

    • Počisti
    Dimljene mesnine

    Dimljena rebra

    9,5019,00

    Dimljena rebra izboljšajo naše enolončnice, saj naredijo okusen riet, pasulj, prebranec, segedin ali pa jemo sama z malo hrena ali krompirjevo solato.

    Pakirano po cca 500g.

    Izberite možnosti
    • Počisti
    Dimljene mesnine

    Dimljena šunka

    6,7510,80

    Dimljena šunka izboljšajo naše enolončnice, saj naredijo okusen pasulj, prebranec, segedin ali pa jemo sama z malo hrena ali krompirjevo solato.

    Lahko izbirate med manjšo cca. 500g in večjo cca 800g šunko.

    Izberite možnosti
  • Placeholder
    • Počisti
    Dimljene mesnine

    Dimljen kare brez kosti

    6,7510,80

    Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ”raufkamri” oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Kare je zelo pust kos mesa, saj ima nizko vsebnost maščobe.

    Pakirano kos cca 500g

    Izberite možnosti
  • Dimljene mesnine

    Pečena hamburška slanina 333g

    4,63

    Že spečena slanina, pripravljena za takojšnji narezek.

    Pakirano, kos 333g

    Dodaj v košarico
  • Dimljene mesnine

    Dimljena hamburška slanina 333g

    4,50

    Hamburško slanino lahko uporabimo kot dodatek za vampe, regrat ali izboljšanje okusa jedem. Če je kos dobro posušen, ga lahko tudi narežemo in jemo surovega

    Pakirano, kos 333g

    Dodaj v košarico
  • Dimljene mesnine

    Dimljene obrane kosti 500g

    1,50

    Dimljene kosti izboljšajo naše enolončnice, saj naredijo okusen pasulj, prebranec, segedin.

    Pakirano po cca 500g.

    Dodaj v košarico
    • Počisti
    Dimljene mesnine

    Dimljena vratovina

    9,4518,90

    Dimljena vratovina izboljšajo naše enolončnice, saj naredijo okusen pasulj, prebranec, segedin ali pa jemo sama z malo hrena ali krompirjevo solato.

    Pakirano po cca 500g.

    Izberite možnosti
Call Now Button Scroll to Top