Pečena hamburška slanina 333g

4,63

Že spečena slanina, pripravljena za takojšnji narezek.

Pakirano, kos 333g

Pečena hamburška slanina

Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ”raufkamri” oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Po tem postopku na nizki temperaturi hamburger pečemo v pečici še 4 ure, da se zmehča in kar stopi v ustih.

Sestavine:

Svinjska rebra, česen, sol, poper, lovor, brinove jagode.

Izdelek ne vsebuje nitritov .

Pasterizirane mesnine

Pakiranje:

Kos cca 333g

Cena na kilogram 13,90 €

Priprava:

Pečena hamburška slanina ne potrebuje dodatne toplotne obdelave in je primerna za narezke in sendviče. Kljub temu pa je zaradi svojega izrazitega okusa primerna za zabele in dodatke k zelju, regratu, vampom.

Rok uporabe 30 dni.
Call Now Button Scroll to Top