Domače pečenice 2para

4,25

Sveže pečenice, izdelane dnevno. Brez aditivov.

Pakirano po dva para, cca. 500g

Domače pečenice

Tradicionalno so bile pečenice jed, ki se je jedla ob kolinah, saj imajo sveže pečenice brez aditivov zelo kratek rok uporabe in sicer 3-4 dni. Danes jih seveda lahko tudi zmrznemo in tako ohranimo njihovo svežino tudi za dlje časa. Pri nas izdelujemo pečenice vsak dan, tako da so vedno sveže.  Prave pečenice se izdeluje iz grobo mletega svinjskega mesa, ki mu dodamo samo Piransko sol, česen in poper. Polnimo jih v svinjsko črevo in pri izdelavi vedno pazimo, da je masa sveža in čimbolj hladna.

Sestavine:

Svinjsko meso, slanina, sol, česen, poper.

Izdelek ne vsebuje nitritov .

Presne mesnine, pred uporabo je potrebno izdelek toplotno obdelati.

Pakiranje:

Dva para, cca. 500g

Cena na kg 8,50 €

Priprava:

Pečenice damo v hladno vodo in počakamo, da zavre. Pustimo na ognju še pet minut, nato pa dobro namastimo ponev in v njej pečemo pečenico iz vsake strani še pet minut. Postrežemo jo z kislim zeljem, ki smo ga zabelili s suhimi ocvirki. Pečenice so tudi odlična popestritev poletnega žar programa, saj jih že skuhane lahko samo še iz obeh strani popečemo na žaru in so tako na hitro pripravljene za vaše goste..

Rok uporabe 3 dni.
Call Now Button Scroll to Top